Zpět na webový portál

Založení účtu Office 365 pro školy (2/19)

Microsoft Office 365 pro vzdělávací organizace, jehož součástí je i Microsoft Teams pro školy, je dostupný ve verzi pro všechny školy, učitele, studenty a žáky zdarma. Tato verze obsahuje online aplikace z rodiny Office, jako je World, Excel, Powerpoint apod. V případě, že máte zájem využívat desktopovou verzi aplikací Office a další nástroje pro správu a zabezpečení, musíte zvolit placenou verzi. Více informací o jednotlivých plánech najdete na webu Microsoft Office.

Základním předpokladem pro úspěšnou implementaci služeb Microsoft Office 365 je vlastnictví vámi vybrané internetové domény, na které chcete tyto služby provozovat, a oprávnění pro změnu příslušných DNS záznamů u této domény. Zmíněné DNS záznamy můžete změnit buď sami, nebo za pomoci technické podpory správce vaší domény. 

Celý registrační proces začněte na stránce Microsoft Office pro školy tím, že kliknete na „Začněte zdarma“. Pak je třeba vyplnit údaje školy a údaje o administrátorském účtu. Jak probíhá registrace, se můžete podívat na videu níže.

Podklady ke stažení